HR adviseur Amsterdam

HRadviseur Amsterdam

Als HR adviseur in Amsterdam geven wij HR advies voor het kleine MKB tot middelgrote organisaties. Wellicht heeft uw bedrijf behoefte aan een vast aantal uren per week aan HR management taken en zoekt u hiervoor naar de beste oplossing. Het kan ook zijn dat u gericht HR advies wilt bij een tijdelijk probleem of dringende personeelsvraagstukken. Smart HR staat ook kleine bedrijven bij waar behoefte is aan extra of tijdelijke deskundigheid op HR gebied.

HRadvies op de personeelsafdeling

Naast onze rol als interim HR manager geven wij ook HR advies aan bedrijven die graag een deskundige en ervaren HR consultant inschakelen bij verandering of vernieuwingsprojecten op de personeelsafdeling. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het geven van advies bij verbeteringen binnen het personeelsbeleid
  • Het opzetten of verbeteren van de personeelsadministratie
  • Het uitvoeren van een werving & selectie procedure
  • Het geven van advies bij outplacement en juridische vraagstukken
  • Het opzetten van een personeelshandboek
  • Het schrijven van adviesrapporten
  • Het opzetten van een ziekteverzuimbeleid

Naast personeelszaken kan Smart HR u als MKB-er ook bijstaan in andere organisatorische werkzaamheden of het inrichten van een HR afdeling. Waar nodig kunnen wij uitvoering geven aan diverse personeelsprocessen of HR trajecten. Daarna kunnen wij een parttime of vaste personeelsmedewerker coachen en begeleiden om het personeelsbeleid verder vorm te geven en te implementeren. U zet ons in daar waar de behoefte ligt.

HRadvies bij het personeelsbeleid

Heeft u extra personeel nodig, maar heeft u geen tijd voor het recruiten van nieuw personeel? Dan kan Smart HR dit ook voor u doen. Door onze jarenlange ervaring en kennis van recruitment, voeren wij op SMART gerichte wijze selectiegesprekken en kunnen ook onderhandelingen voeren met een uitzendbureau of werving en selectiebureaus. Daarnaast kan Smart HR u helpen bij het opleiden en coachen van eigen personeel of zetten wij personal coaching in.

HRadvies nodig?

U kunt ons voor HR advies voor een aantal uur per week inschakelen, maar wij kunnen u ook tijdelijk bijstaan bij een specifiek project of komende reorganisatie. Wilt u de mogelijkheden vrijblijvend met ons bespreken? Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij uw vraagbehoefte met u kunnen doornemen.

Met maatwerk HR advies kunt u weer een stap verder

Vraag meer informatie aan
Vraag meer informatie aan