Management coaching

Bent u op zoek naar een managementcoach die u op persoonlijke en betrokken wijze kan coachen op uw leiderschapskwaliteiten of die als sparringpartner u bij kan staan bij het maken van keuzes en het verbeteren van de communicatie? Er kunnen diverse redenen zijn waarom u een managementcoach zoekt om u tijdelijk van dienst te zijn.

Doelstelling managementcoaching

Management coaching is een krachtige manier om uw eigen inzicht in uw functioneren te verdiepen. Dit doen wij op een persoonlijke wijze waarbij wij uw potentiële kwaliteiten verder kunnen uitdiepen en versterken. Misschien wilt u uw meer coachend leidinggeven en uw valkuilen beter in kaart brengen of wilt u door middel van verkennende gesprekken bepaalde werksituaties bespreken. In grote lijnen biedt de managementcoach ondersteuning bij:

    Management coaching Amsterdam
  • Het ontdekken of verbeteren van uw persoonlijke leiderschapsstijl
  • Het motiveren en betrekken van uw directe managers of medewerkers
  • Het ontwikkelen van benodigde competenties
  • Het verkrijgen van meer inzicht in uw sterke en zwakke kanten
  • Het beter leren omgaan met stressvolle situaties
  • Het beter leren delegeren van taken en verantwoordelijkheden
  • Het kunnen analyseren van behoeftes binnen de organisatie

Managementcoaching is bedoeld voor directeuren, managers, teamleiders, afdelingshoofden en adviseurs van organisaties of eigen bedrijven, die graag een sparringpartner in armen nemen om diverse vraagstukken bespreekbaar te maken en hier gerichte coaching voor te krijgen.

Hoe ziet management coaching er uit?

Aan de hand van een aantal openhartige gesprekken en coaching sessies, richten wij als managementcoach de aandacht op uw eigen gedrag en managementstijl. Wij bekijken samen de herkenbare en onbekende patronen en ervaringen en reflecteren op dilemma’s en doelstellingen die niet tot het gewenste resultaat hebben geleid. Bij managementcoaching vormt uw eigen casuïstiek het uitgangspunt en biedt Smart HR openingen om gezamenlijk tot nieuwe inzichten te komen.

Management coaching binnen teams

Als u meer grip wilt krijgen op uw managers en medewerkers of de focus wil zetten op teamcoaching, kunnen wij in een professionele setting onderzoeken waar er verbeterpunten doorgevoerd kunnen worden. Wat heeft uw team nodig om goed te kunnen functioneren en hoe kunt u handen en voeten geven aan situationeel leidinggeven? Hoe vindt u een goede balans tussen controleren en delegeren? Als sparringpartner kan het heel effectief en plezierig zijn om samen alle opties te onderzoeken die tot de gewenste resultaten kunnen leiden.

Managementcoach inschakelen?

Komt u graag in contact met een management coach die u als sparringpartner in kunt zetten om uw vraagstukken en onzekerheden mee te bespreken? U bent echt niet de enige die ons om hulp te vraagt. Neem vandaag nog contact met ons op en dan maken wij snel een afspraak!

Met management coaching zetten wij de focus op uw doelen

Vraag meer informatie aan
Vraag meer informatie aan