Over Smart HR coaching

Over Smart HR

Met onze deskundigheid en bijna 18 jaar ervaring in management ondersteuning, personeelsmanagement, HR advies en recruitment, adviseren en coachen wij bedrijven bij diverse HR projecten en het personeelsbeleid. Door onze brede werkervaring en opgedane kennis bij diverse grote en kleine bedrijven, zijn wij inzetbaar op diverse (tijdelijke) HR projecten, innovatieve veranderingen en interim opdrachten.

Smart HR is bij uitstek van toegevoegde waarde bij tijdelijke HR managementondersteuning en advies. Denk daarbij aan het uitvoeren van een nieuw personeelsbeleid, reorganisaties, het aantrekken van nieuw personeel of het geven van advies bij verandertrajecten. Leg dan gewoon uw vraag bij ons neer en gaan wij samen kijken naar een passend maatwerktraject dat bij uw wensen en behoefte past.

Wij zien het als onze missie om zinvolle en duurzame ondersteuning aan onze opdrachtgevers te bieden. Zeker in deze economische roerige tijden. Wij doen dit vanuit de visie dat u met uw bedrijf constant mee moeten kunnen bewegen en in moeten kunnen springen op veranderingen en interne ontwikkelingen. Dit vraagt soms om tijdelijke ondersteuning en advies. Met onze specialisme op het gebied van HR advies en interim management, kunnen wij de support geven waar u dat nodig heeft.

Smart HR maakt zich graag sterk om uw bedrijf waar nodig te ondersteunen door middel van onze maatwerk coaching trajecten, management advies en personeelsondersteuning.

Onze strategie is om uw bedrijf de juiste tools aan te reiken zodat de gewenste doelstellingen binnen het personeelsbeleid kunnen worden bereikt. Zowel gezien de bedrijfsvoering als de menselijke meerwaarde en capaciteit van uw personeel.

Smart HR onderscheidt zich door:

  • Jarenlange ervaring en kennis op HR gebied
  • Duidelijke visie op verbetering, dynamiek en samenwerking
  • Focus op het realiseren van verbeteringen en interim support
  • Fungeren als sparringpartner, adviseur en projectmanager
  • Resultaatgerichte, integrale en procesgerichte aanpak
  • Mensgericht, transparant, persoonlijk en flexibel
  • Inzicht en feeling voor onderlinge verhoudingen

Gaat Smart HR u helpen met het vinden van concrete oplossingen?

Vraag meer informatie aan
Vraag meer informatie aan