Isabel is a star! During 6.5 months Isabel managed HR for Orange Business Netherlands BV a.i. during my maternity leave. Isabel is a true professional; she made the Orange culture and way of working her own within no-time, applied law and regulation when and where needed to ensure HR was compliant, coached and supported employees and managers, had a good relationship with the employee representatives and Benelux management team en ensured a smooth return for me was realized. She left things in perfect state!

During the period as HR Manager a.i. she demonstrated her people-management skills by managing an HR Advisor who supported her. Isabel has been respected and appreciated very much by the employees, the management team, her HR peers in the Europe region and her direct report.

I would recommend Isabel for any a.i. HR manager position!

Neelie Klop, Orange Business Services
Isabel en ik zijn collega’s geweest voor een periode van ruim 7 maanden bij Orange Business Services. Isabel is een zeer ervaren en professionele HR. Ze heeft veel kennis op het gebied van HR en is een goede coach. Ze is een professional die meedenkt en haar eigen visie geeft om de tevredenheid en bevlogenheid van de medewerkers continu te verhogen. Een aanvulling voor iedere organisatie die op zoek is naar een tijdelijke kracht! Ik zou het erg leuk vinden om in de toekomst nog eens met haar samen te werken.
Ilonka Woltering, Orange Business Services
Isabel heeft bij Holland Integrity Group o.a. het personeelshandboek geschreven, functieprofielen opgezet, de personeelsdossiers gedigitaliseerd en op meerdere gebieden gevraagd en ongevraagd advies gegeven. Zij heeft HR bij Holland Integrity Group naar “the next level” gebracht. Dit heeft zij in goede samenwerking en overleg gedaan. Ik heb Isabel als een uiterst professioneel persoon leren kennen. Daarbij komt dat zij erg prettig in de omgang is. Isabel heeft altijd een luisterend oor en weet goed de essentie uit het verhaal te halen. Als je op zoek bent naar een goede professional op HR gebied, dan is Isabel degene die je zoekt!
Monique Menkveld - Bijsterbosch, Holland Integrity Group
Isabel Hompert heeft zeer veel kennis op het gebied van HR. De opdracht waarvoor ik haar heb ingehuurd heeft ze zeer goed uitgevoerd. Haar kwaliteiten, naast haar brede HR kennis, liggen tevens op het interpersoonlijke vlak. Daarnaast is ze een uitstekekende jobcoach. Om in kernwoorden samen te vatten: hoog kennis niveau, punctueel, ability om out of the box te denken, resultaat gedreven en strategisch. Hartelijk dank voor je waardevolle toevoeging!
Wendy Stedehouder, ABN AMRO Bank N.V.
In 2011 heb ik een aantal maanden intensief met Isabel samengewerkt. Ik heb Isabel leren kennen als een zeer prettige collega. De samenwerking met haar verliep erg goed. Dit komt mede door het feit zij veel kennis en ervaring op het gebied van HRM meeneemt. En Isabel weet van aanpakken! Zij wacht niet af, maar gaat proactief te werk. En dit doet zij op een hele prettige manier. Zij weet zich goed aan de nieuwe situatie aan te passen en is op alle niveaus een goede gesprekspartner. Ik vind het erg jammer dat de samenwerking is gestopt, ik had erg graag nog langer met haar willen samenwerken.
Miranda Wammes, Sodexo Nederland
Ik heb met Isabel samengewerkt toen zij Consultant Werving & Selectie was bij ImpressiveGreenApple. Ik heb haar leren kennen als een zeer toegewijde collega. Ze zet zich altijd voor de volle 100% in om de organisatie naar een hoger plan te tillen. Isabel is sterk in het aangaan en onderhouden van klantrelaties. Door haar open houding is zij in staat om sollicitanten snel op hun gemak te stellen. In korte tijd komt ze veel te weten over de motivatie en drijfveren van de persoon aan de andere kant van de tafel, en kan zij een goede inschatting maken of de kandidaat past bij hetgeen haar klant zoekt. Daarnaast is zij een fijne en waardevolle collega.
Myra Stuijts, Impressive Green Apple
Isabel heeft bij ons bedrijf een aantal maanden onze HR medewerker vervangen. Dat heeft ze prima gedaan. Behalve dat ze veel kennis van zaken en inzet heeft is Isabel ook een prettig persoon om mee samen te werken.
Enno Kramer, NKM Noell Special cranes GmbH
Isabel is een vakvrouw met kennis van zaken en liefde voor haar vak.! Daarnaast krijgt zij dingen voor elkaar, op tijd en goed.. Wat kun je nog meer verwachten?
Laurens de Koning, Quintas
Neem Nu Contact Op

Ervaar ook wat bovenstaande referenties melden.

Het enige dat u hoeft te doen is contact met mij op te nemen!
Neem Nu Contact Op